Akadálymentes verzió

Eseménynaptár

HKSzeCsPSzoV
       1  2  3  4
 5  6  7  8  9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    
További események

Hasznos linkek: 
NYERTES PÁLYÁZATOK:

 

 

  

            
Hír keresése: 

2023.03.10 11:00

Víziközmű-szolgáltatás igénybevételével kapcsolatos fontos információk

Felhívjuk azon felhasználóink figyelmét, akiknek jelenleg lakossági közszolgáltatási szerződése van a DAKÖV Kft.-vel, de nem vagy nemcsak lakossági igénybevétel történik az ingatlanon - időközben vállalkozást nyitottak -, hogy a 2011. évi CCIX. törvényben előírtaknak megfelelően ezt a változást be kell jelenteniük a víziközmű-szolgáltatójuknak.
A bejelentés elmaradása szerződésszegésnek minősül és szankciókat von maga után. A DAKÖV Kft. 2023.04.30-ig bejelentett változások esetében nem vet ki többlet kötbért a szerződésszegők részére. Ezt követően szigorú ellenőrzéseket fog kezdeményezni és a szerződésszegést elkövetők felé el fog járni, szükség esetén a hatóság bevonásával.

Továbbra is kérjük és felhívjuk Felhasználóink figyelmét, hogy a házivízellátót (kutat) vízmérővel kell ellátni és a használata során keletkezett szennyvíz után a szennyvízszolgáltatási díjat meg kell fizetni. Amennyiben ellenőrzést végző kollégáink illegális csapadékvíz bevezetést, mérősítetlen házivízellátót találnak ellenőrzés közben, azt Társaságunk - a jogszabályi előírásoknak megfelelően kötbér kibocsátás mellett - szankcionálni fogja!
A csatornába csak az kerüljön, ami odavaló! A szennyvízelvezető-hálózat nem alkalmas a háztartásban keletkező szilárd  és folyékony  hulladéktól  való megszabadulásra.

Elektronikus számlát regisztráció nélkül is tud igényelni, melyhez vagy hívja ügyfélszolgálatunkat, vagy töltsön ki egy nyomtatványt, melyet honlapunkról tud letölteni. A számla befizetés is egyszerűbbé válik, a számlához küldött linkre kattintva akár bankkártyával is fizethet.

DAKÖV Kft.


Nyomtatható verzió
Látogatottság: 271